Search
Close this search box.

طلاق

21 . 01 . 1403

سریع ترین راه طلاق از طرف زن

سریع ترین راه طلاق از طرف زن، طلاق توافقی است ولی اگر شوهر حاضر به طلاق نباشد، باید از وکیل طلاق برای این کار راهنمایی خواست.

نویسنده:

خلیل جمعه زاده

من خلیل جمعه زاده وکیل پایه یک دادگستری هستم و با بیش از 8 سال سابقه فعالیت، تا به حال در بیش از 100 ها پرونده مالی و خانواده توانستم به موکلان خود کمک کنم.

نشر مقاله در:

دنبال کردن موکل یار

با عضویت در وبلاگ موکل یار ما را دنبال کنید و از آخرین و به روز ترین مقالات بهره مند شوید .

سریع ترین راه طلاق از طرف زن معمولا زمانی مطرح می‌شود که زن می‌خواهد در مدت زمان کوتاهی طلاق خود را از شوهر خود گرفته و جدا شود. از آنجایی که حق طلاق در ایران با مرد است، راه‌های مختلفی برای گرفتن طلاق برای زن وجود دارد که یک وکیل طلاق با تجربه باید با استفاده از دانش خود و شرایط پرونده، بهترین روش را به موکل خود پیشنهاد داده و سپس نسبت به انجام کارهای قانونی اقدام نماید.

در این مطلب به صورت کامل در مورد گرفتن طلاق زن و سریع‌ترین راه‌های طلاق گرفتن صحبت خواهیم کرد.

انواع روش‌های طلاق

طلاق، یک واژه عربی است که به معنای گره گشودن بوده و از آن به رها کردن نیز تعبیر می‌شود. در ازدواج و رابطه زن و شوهری نیز از این کلمه به معنای از بین بردن ازدواج استفاده می‌شود. طلاق امروزه به عنوان یک ابزار برای خاتمه دادن به رابطه زناشویی کاربرد دارد و از جمله مرسوم‌ترین نوع دعوی در دادگاه به حساب می‌آید. در قانون مدنی در این رابطه مواردی را عنوان کرده است. بر اساس این قانون، طلاق به ۳ دسته تقسیم می‌شود. بائن، رجعی و توافقی، اقسام این دسته بندی به حساب می‌آیند که در ادامه بیشتر درباره آن‌ها خواهیم دانست.

یکی از خصوصیات یک وکیل طلاق از طرف زن این است که می‌تواند به زوجه بهترین راه برای طلاق را پیشنهاد دهد و دادخواست مناسب برای آن را تنظیم نماید.

طلاق بائن

یکی از انواع روش‌های طلاق، بائن است که در آن مرد، حق رجوع به زن را ندارد. در این رابطه قانون مدنی، ماده ۱۱۴۵ عنوان کرده است که طلاق بائن دارای حالت‌های مختلفی دارد.

در ماده 1145 قانون مدنی آمده است که:

در موارد ذیل طلاق، بائن است:

۱- طلاقی که قبل از نزدیکی واقع شود؛

۲- طلاق یائسه؛

۳- طلاق خلع و مبارات مادام که زن رجوع به عوض نکرده باشد؛

۴- سومین طلاق که بعد از سه وصلت متوالی به عمل آید اعم از این که وصلت در نتیجه‌ی رجوع باشد یا در نتیجه‌ی نکاح جدید.

طلاقی که قبل از نزدیکی باشد، طلاق یائسه، طلاق خلع و مبارات مادام که زن رجوع به عوض نکرده باشد و سومین طلاقی که بعد از سه وصلت پیاپی انجام شود که نتیجه وصلت، رجوع یا نکاح جدید باشد، از جمله موارد قید شده در این ماده می‌باشند. لازم به ذکر است که طلاق خلع و مبارات، از انواع طلاق بائن است که در آن طرفین علت جدایی خود را کراهتی که از هم دارند عنوان می‌کنند. در این نوع از طلاق، زن مال یا دارایی‌ای را به مرد می‌بخشد تا او راضی به طلاق شود. تا زمانی که زن این مال را مرجوع نکرده باشد، طلاق شکل گرفته از نوع بائن است. لازم به ذکر است در این نوع طلاق، مرد نمی‌تواند بدون عقد مجدد به زن و زندگی مشترک برگردد.

طلاق رجعی

طلاق رجعی نیز به چند دسته تقسیم می‌شود. در این روش طلاق، مرد تا پایان مدت طلاق می‌تواند همچنان به زندگی مشترک خود برگردد و نیازی به عقد مجدد نمی‌باشد. همانطور که از اسم رجعی پیداست، این کلمه به معنی بازگشت است و مرد می‌تواند با اراده خود نزد همسرش برگردد. بنابراین با یک مقایسه ساده، می‌توان متوجه شد که طلاق رجعی مقابل طلاق بائن است. در قانون برای این طلاق نیز شرایطی را عنوان کرده است که از جمله آن‌ها می‌توان به این مورد اشاره کرد که زن پس از طلاق نمی‌تواند بلافاصله با مردی دیگر ازدواج کند. لازم به ذکر است که طلاق خانم‌های دوشیزه و یائسه در این دسته بندی قرار نمی‌گیرند.

طلاق توافقی

یکی دیگر از انواع طلاق‌هایی که می‌تواند بین زن و شوهر شکل بگیرد، طلاق توافقی است. در واقع علاوه بر اینکه طلاق می‌تواند از جانب زن یا مرد باشد، می‌تواند به شکل توافقی از جانب هر دو نفر نیز شکل بگیرد. این طلاق براساس درخواست کننده از دادگاه شکل می‌گیرد. در این شکل از طلاق، هر دو نفر به این نتیجه می‌رسند که باید به زندگی مشترک خود پایان دهند. البته باید عنوان کرد که در این شکل از طلاق نیز باید تشریفات قانونی رعایت شود. در این شکل از طلاق معمولا رای صادره توسط دادگاه به صورت طلاق خلعی عنوان می‌شود.

این کار توسط یک وکیل طلاق توافقی مجرب در مدت زمان نسبتا کوتاهی انجام شده و نیازی به حضور زن و شوهر در دادگاه نیز نیست.

سریع‌ترین راه طلاق از طرف زوجه

همانطور که احتمالا می‌دانید بر اساس قوانینی که در حال حاضر حکم‌فرماست، تنها مرد می‌تواند زن را طلاق دهد. البته در این حالت نیز شرایطی وجود دارد و زن می‌تواند با ارائه دلایل محکمه‌پسند به مراجع ذیصلاح، درخواست طلاق خود را از مرد ثبت نماید. بر اساس قانون، زن می‌تواند درخواست طلاق خود را از مرد در مواردی نظیر عسر و حرج به دادگاه ارائه دهد.

عسر و حرج از جمله موارد و قواعد فقهی است که در روابط زن و شوهر قابل اعمال است. طبق ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی که در سال ۱۳۸۱ ویرایش شد، عسر و حرج به وضعیتی اطلاق می‌شود که در آن ادامه زندگی برای زوجه امکان‌پذیر نباشد و درخواست طلاق خود را ارائه دهد. در قانون به صورت مستقیم به این موضوع اشاره‌ای نشده است اما به ذکر مواردی، بسنده کرده است که در ادامه به آن‌ها اشاره‌ای خواهیم داشت:

  • ترک زندگی مشترک توسط زوج به مدت حداقل ۶ ماه متوالی یا ۹ ماه متناوب در طول یک سال که بدون عذر موجه می‌باشد.
  • اگر زوج به یکی از انواع مواد مخدر یا مشروبات الکلی مبتلا باشد و بر اساس آن به زندگی زناشویی آن‌ها خللی وارد شود، زن می‌تواند درخواست طلاق خود را ارائه دهد.
  • در صورتی که زوج به تعهد خود در قبال ازدواج عمل ننماید یا پس از ترک، دوباره به موارد مذکور رجوع کند، زوجه می‌تواند درخواست طلاق خود را ارسال نماید.
  • محکومیت قطعی زوج به حبس ۵ سال یا بیشتر.
  • ضرب و شتم یا هرگونه رفتار سوء زوج که عرفاً توسط زوجه قابل تحمل نباشد.
  • زوج به بیماری‌های صعب‌العلاج روانی یا ساری مبتلا شود و زندگی مشترک را مختل نماید.

بر اساس موارد ذکر شده که تحت عنوان عسر و حرج می‌باشند، زن می‌تواند طلاق خود را در دادگاه عنوان کند تا این مرجع قانونی به این درخواست رسیدگی کند.

در این حالت شما باید از یک وکیل طلاق عسر و حرج کمک گرفته تا دادخواست شما را تنظیم کرده و مرد را مجبور به طلاق کند. در این شرایط بحث مهریه، نفقه، حضانت و … هم مطرح است و یک وکیل طلاق حرفه‌ای همزمان با پیگیری دادخواست طلاق، دادخواست‌های موازی را هم پیگیری کرده و به شما راهنمایی‌های لازم را خواهد داد.

شروع یک مشاوره با وکلای حرفه ای موکل یار

مشاوره حقوقی تضمینی متخصص پایه یک دادگستری ارائه مشاوره حقوقی تلفنی آنلاین و تضمینی در موکل یار

مشاوره تلفنی

پاسخگویی 8 صبح الی 8 شب

تنها با یک کلیک با ما تماس بگیرید !

بهترین راه برای طلاق سریع زن

از جمله سریع‌ترین روش برای جدایی و طلاق بین زن و شوهر، طلاق توافقی است. در این روش وقتی این دو شخص متوجه می‌شوند که بر سر مسائل مهم زناشویی به توافق نمی‌رسند، خواهان جدایی می‌شوند. بنابراین طلاق توافقی را می‌توان سریع‌ترین روش جدایی بین زن و شوهر دانست.

در این روش پس از شرکت در جلسات مشاوره، اگر همچنان تصمیم به عدم زندگی مشترک وجود داشته باشد و رای بر عدم سازش آن‌ها صادر شود، این افراد می‌توانند با در دست داشتن این مدرک و گواهی، به دادگاه خانواده مراجعه کرده و برای جدایی و طلاق، اقدام نمایند. مطابق با شرایطی که این نوع درخواست دارد، روند دادرسی از سرعت زیادی برخوردار است و پروند طلاق چندان زمان‌بر نمی‌باشد.

در این روش طلاق، همه چیز از جمله مهریه، نفقه، جهیزیه، حضانت، ملاقات فرزند و … توافقی است. بنابراین زن و شوهر می‌توانند با بحث در این رابطه، موضوع را بین خود حل و فصل نمایند. در طلاق توافقی علاوه بر اینکه سرعت رسیدگی به آن زیاد است، جدایی توافقی باعث می‌شود شرایط انجام این کار نیز به شکل مناسبی افزایش پیدا کند و این دو شخص در طول انجام این کار، آسیب کمتری دریافت کنند.

مدت زمان طلاق توافقی کاملا بسته به وکلای مرد و زن و شرایطی دارد که آن دو شخص می‌خواهند از یکدیگر جدا شوند. در صورتی که در مورد مسائل مهریه، نفقه، جهیزیه و … مرد و زن توافق داشته باشند، معمولا می‌توان در مدت زمان 30 روز، حکم طلاق را گرفت و حتی بدون حضور طرفین در دفترخانه طلاق، صیغه طلاق را جاری کرد.

در مورد مدت زمان طلاق توافقی در مطلب دیگری به صورت کامل صحبت کردیم.

هزینه وکیل طلاق از طرف زن

هزینه وکیل طلاق از طرف زن مساله پیچیده‌ای است و کاملا بستگی به پرونده‌ای دارد که یک وکیل باید آن را پیش ببرد. برای اینکه در مورد این هزینه صحبت کنیم، بهتر است در ابتدا ببینیم که هزینه طلاق در راحت‌ترین حالت که طلاق توافقی است به چه شکلی محاسبه می‌شود.

  • بدون حضور زن و شوهر در دادگاه
  • بدون شرکت در جلسات مشاوره
  • مدت زمان انجام طلاق توافقی 10 الی 20 روز
  • هزینه انجام کار 8 میلیون تومان ( 50 درصد در ابتدای کار و 50 درصد در انتها )
  • هزینه‌های دادرسی، مشاوره و گواهی عدم بارداری نیز 500 هزار تومان است که به مبلغ فوق اضافه می‌شود
  • امکان ثبت طلاق در دفترخانه بدون حضور زوجین

در صورتی که طلاق به صورت توافقی انجام نشود، زن باید به همراه مدارک خود در یک جلسه مشاوره رایگان در دفتر وکالت خلیل جمعه زاده حضور به عمل برساند و بعد از بررسی دقیق پرونده و مشخص شدن وضعیت مهریه، نفقه، جهیزیه و … وکیل به ایشان مقدار هزینه، نحوه پرداخت، مدت زمان انجام کار و رای دادگاه را به صورت حدودی اطلاع داده و وکیل طلاق کارهای مربوط به گرفتن طلاق را آغاز خواهد کرد.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها