Search
Close this search box.

وکیل طلاق

وکیل طلاق به شخصی اشاره دارد که دارای پروانه وکالت می‌باشد و در دعاوی خانواده و طلاق به صورت کاملا تخصصی و متعهدانه قبول وکالت می‌کند.

Video Thumbnail

وکیل طلاق کیست؟

وکیل طلاق به شخصی اشاره دارد که دارای پروانه وکالت می‌باشد و در دعاوی خانواده و طلاق به صورت کاملا تخصصی و متعهدانه قبول وکالت می‌کند. از جمله وظایف وکیل طلاق می توان به ارائه مشاوره حقوقی به موکل، تنظیم و ثبت دادخواست طلاق، شرکت در جلسات دادگاه از طرف موکل خود، تجدید نظر خواهی در رابطه با رای صادره از سوی دادگاه، واخواهی و فرجام خواهی، حضور نیابتی در نهادهای داوری، مراجع قضایی و دولتی و حتی مراجع غیر دولتی و شبه قضایی برای انجام مورد وکالت و … اشاره کرد.

 البته لازم به ذکر است که این قبول وکالت در ازای اجرت معین، در حدود موضوع وکالت صورت می‌گیرد. وکیل طلاق که در جهت منافع موکل خود اقدام می‌کند، پیگیری های مربوط به حضانت فرزندان و یا حقوق مالی موکل را نیز می‌تواند بر عهده بگیرد.

انواع طلاق

با اینکه طلاق به صورت کلی به معنی خاتمه زندگی زناشویی بین یک مرد و یک زن است، ولی با توجه به شرایط به انواع مختلفی تقسیم می‌شود که در ادامه در مورد هر نوع آن صحبت کردیم.

طلاق از طرف مرد

از جمله حقوق مردان در جامعه و به ویژه زندگی مشترک می‌توان به حق طلاق اشاره کرد. چنان چه مردی قصد جدایی از همسر خود را داشته باشد، در مرحله اول باید دادخواست صدور گواهی عدم امکان سازش را مطرح نموده و سپس باید در مرحله بعدی با کمک یک وکیل برای طلاق و با حضور در دادگاه ثابت کند که امکان ادامه زندگی مشترک برای آنها وجود ندارد. در این نوع طلاق، حق رجوع تا پایان مدت عده وجود دارد. به این ترتیب امکان بازگشت زوجین به زندگی مشترک پیش از پایان مدت عده (بدون نیاز به اجرای عقد مجدد) وجود دارد.

طلاق از طرف زن

در صورتی که زوجه ( خانم ) حق طلاق نداشته باشد و طلاق به صورت توافقی نباشد، باید یک دادخواست حق طلاق از طرفه زوجه تقدیم دادگاه خانواده نماید. طبق قانون طلاق و آیین دادرسی مدنی، پرونده طلاق (صرف نظر از این که کدام یک از زوجین اقدام به طلاق کرده باشد) مستلزم طی کردن 3 دادگاه می باشد. این 3 دادگاه به ترتیب شامل دادگاه بدوی، دادگاه تجدید نظر استان و در نهایت دیوان عالی کشور می باشد.

چنانچه زوجین ( هم مرد و هم زن ) نسبت به حکم دادگاه بدوی اعتراضی داشته باشند، می توانند در مدت 20 روز درخواست تجدید نظر خواهی کنند. پس از طی این مرحله، پرونده طلاق به دادگاه تجدید نظر ارجاع داده می شود. در این مرحله نیز زوجین می توانند در فرصت 20 روزه نسبت به رای دادگاه اعتراض و فرجام خواهی کنند. در مرحله پایانی نیز پرونده طلاق به دیوان عالی کشور فرستاده می شود. در طلاق از طرف زن، چنان چه زوجه به یک وکیل طلاق مراجعه کند، مراحل انجام طلاق سریع تر و آسان تر طی خواهد شد.

طلاق در دوران عقد و نامزدی

در مورد طلاق در دوران عقد و نامزدی، به دلیل اینکه زوجین هنوز زندگی مشترک در یک منزل را آغاز نکرده اند، اثبات عسر و حرج تقریبا دشوار و غیر ممکن است. اما زوجه می تواند با استناد به یکی از شروط 12گانه ضمن عقد مانند ازدواج مجدد مرد بدون کسب رضایت زوجه، عدم پرداخت مهریه و نفقه، اعتیاد زوج، داشتن بیماری صعب العلاج و ... اقدام به تنظیم دادخواست طلاق کند.

از آن جایی که به محض جاری شدن خطبه عقد، مهریه به زن تعلق می گیرد، ولو اینکه هنوز زندگی مشترک در یک منزل را شروع نکرده باشند، در این نوع طلاق به زوجه مهریه کامل تعلق می گیرد. البته در صورتی که زوجه پس از ازدواج همچنان باکره باشد، فقط نصف مهریه به او تعلق می‌گیرد. اثبات باکره بودن زوجه توسط پزشکی قانونی انجام می شود. زوجه می‌تواند با مراجعه به نزد بهترین وکیل طلاق، علاوه بر این که مراحل طلاق را با سهولت بیشتری انجام دهد، پس از طلاق نیز با در دست داشتن گواهی بکارت خود، اقدام به دریافت شناسنامه المثنی (بدون نام همسر) کند.

طلاق عسر و حرج

یکی از دلایل طلاق از طرف زن، اثبات عسر و حرج می باشد. از جمله موضوعاتی که یک زن به استناد آنها می تواند با کمک وکیل طلاق اقدام به اثبات عسر و حرج کند، به موارد زیر می توان اشاره کرد:

  • رابطه نامشروع زوج با دیگری
  • ناتوانی در تهیه مسکن برای مدت طولانی
  • ازدواج مجدد بدون کسب رضایت زوجه
  • اعتیاد همسر
  • ترک زندگی و بلاتکیف رها کردن همسر
  • عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه
  • مشکلات زناشویی و رابطه جنسی غیر متعارف
  • بیماری لاعلاج و یا طولانی مدت زوج
  • ناتوانی مرد در فرزند آوری
  • ارتکاب به جرایمی که باعث خدشه دار شدن حیثیت زوجه شود و یا اینکه بیشتر از 5 سال محکومیت به دنبال داشته باشد.
  • رفتار نامناسبی که منجر به توهین، ضرب و جرح، ایجاد مشکلات روحی و ... در زوجه شود.

طلاق زن ناشزه

طلاق زن ناشزه به طلاقی گفته می‌شود که زوجه از تمکین و انجام وظایف زناشویی و همسری خود ( بدون دلیل موجه و شرعی ) خودداری کند. در چنین شرایطی زوجه از دریافت نفقه محروم می‌شود. از جمله مواردی که زوجه به عنوان یک زن ناشزه شناخته می‌شود می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم تمکین بدون دلیل شرعی و موجه
  • خیانت و برقراری رابطه نامشروع زوجه با مردان
  • عدم سکونت در منزل همسر خود
  • ترک منزل مشترک بدون دلیل موجه و رضایت همسر
  • انتخاب شغلی که حیثیت زوج را خدشه دار کند و مغایر با شئون خانوادگی باشد.
  • عدم همکاری در زمینه تربیت فرزندان
  • سو رفتار با همسر

پس از اثبات ناشزه بودن زن توسط دادگاه، زوج می تواند بابت ازدواج مجدد خود، از دادگاه حکم دریافت کند.

طلاق توافقی

در صورتی که زوجین به صورت کاملا دوستانه، مسالمت آمیز و به دور از دعوا اقدام به پشت سر گذاشتن مراحل طلاق نمایند، طلاق توافقی صورت می‌گیرد. در طلاق توافقی، زوجین با مراجعه به بهترین وکیل طلاق می‌توانند بدون این که ناعدالتی و اجحافی در حق طرفین به وجود بیاید، بدون هیچ مشکلی از یکدیگر جدا شوند.

مهریه، نفقه، حضانت فرزند و جهیزیه از جمله مواردی محسوب می شوند که وکیل طلاق موظف است در متن توافقنامه به نحوه اجرای آنها به صورت کامل و دقیق بپردازد.

طلاق ایرانیان خارج از کشور به چه صورت است؟

در صورتی که مرد خواهان طلاق باشد، با توجه به اینکه حق طلاق با مرد است، راحت‌تر می‌تواند درخواست طلاق را ارایه کند.

ولی اگر زن بخواهد طلاق بگیرد یا باید یکی از شروط 12گانه را اثبات کند و یا اینکه عسر و حرج را به دادگاه اثبات کند.

برای اینکه مردی از خارج از کشور بخواهد همسر خود را طلاق دهد، به صورت کلی 2 راه وجود دارد.

راه اول این است که مرد به یک وکیل در ایران حضور دارد، وکالت طلاق را بدهد. سپس وکیل در ایران می‌تواند با استفاده از حق وکالت شما و همچنین مدارکی که از سمت شما ارایه شده است، درخواست دریافت حکم طلاق را به دادگاه خانواده ارایه دهد.

در این حالت باید حق و حقوق مالی زوجه تعیین تکلیف شده و یا پرداخت شود. این حق و حقوق شامل مهریه، نفقه، اجرت المثل و ... است.

راه دوم این است که در کشور محل اقامت خود درخواست طلاق را به مراجع ذیصلاح داده و پس از دریافت حکم طلاق می‌توانید به کنسول گری، سفارت و یا دفتر حافظ منافع ایران در آن کشور مراجعه کرده و صیغه شرعی طلاق قرائت خواهد شد. در نهایت با درخواست شما این طلاق در دفاتر رسمی ایران نیز ثبت خواهد شد.

هزینه وکیل طلاق چقدر است؟

هزینه وکالت طلاق بسته به اینکه طلاق به چه صورتی انجام می‌شود، متغیر است.

اگر زوج یا زوجه دارای حق وکالت طلاق باشند، به ازای هر نفر مبلغ 4 میلیون تومان هزینه طلاق خواهد شد

برای هر نفر از مرد و زن باید یک وکیل جداگانه تعیین شود و مجموعه هزینه طلاق مبلغ 8 میلیون تومان می‌باشد. همچنین مبلغ 1 میلیون تومان بابت هزینه دادرسی، مشاوره و آزمایش نیز باید پرداخت شود.

بدون نیاز به حضور در دادگاه، جلسات مشاوره و حتی حضور در دفترخانه طلاق

انجام وکالت توسط وکیل پایه یک دادگستری آقا و فارغ التحصیل از دانشگاه تهران

انجام مورد وکالت در کوتاه ترین و کمترین زمان ممکن به صورت کاملا تخصصی

برای پاسخگویی سریع و اخذ مشاوره با دفتر موکل یار لطفا تماس حاصل نمایید

علی اکبری

موکل پرونده طلاق

همسرم از من تقاضای مهریه سنگینی را کرده بود. آقای جمعه زاده با بررسی پرونده و مشاوره با من، راهکارهای مختلفی را برای کاهش مهریه ارائه دادند. در نهایت، با کمک آقای وکیل، توانستم مهریه را به مبلغی کمتر از نصف آنچه همسرم خواسته بود، کاهش دهم.

فاطمه محمدی

موکل پرونده طلاق

همسرم از من تقاضای تقسیم اموال مشترک را کرده بود. آقای دکتر جمعه زاده با بررسی پرونده و مشاوره با من، راهکارهای مختلفی را برای تقسیم اموال ارائه دادند.

محمد حسینی

موکل پرونده طلاق

همسرم از من تقاضای حضانت فرزندانمان را کرده بود. آقای دکتر جمعه زاده با بررسی پرونده و مشاوره با من، راهکارهای مختلفی را برای گرفتن حضانت فرزندانم ارائه دادند. ایشان همچنین در طول پرونده به خوبی از من حمایت می کردند و به من آرامش می دادند.

زهرا رضوانی

موکل پرونده طلاق

سلام. ممنون از آقای جمعه زاده و راهنمایی های ایشان که در طول پرونده داشتند. همسرم می‌خواست حضانت فرزندان را از من بگیرد ولی با کمک آقای جمعه زاده توانستم جلوی همسرم رو بایستم و حضانت دو فرزندم را به صورت قانونی از دادگاه بگیرم.

به سوالات احتمالی شما به ساده تـریـن بـیـان پـاسخ دادیم

طلاق از طرف مرد چگونه است ؟

با توجه به اینکه در قانون، حق طلاق با مرد است، مرد می‌تواند با ارایه درخواست طلاق به دادگاه و با سیر موارد قانونی، نسبت به انجام طلاق و جدا شدن از همسر خود اقدام کند.

در صورتی که زوجه طلاق توافقی نداشته باشد، باید دادخواست طلاق به دادگاه خانواده تقدیم کند. پرونده طلاق در سه دادگاه بررسی می شود. زوجین می توانند نسبت به احکام دادگاه ها اعتراض کنند. مراجعه به وکیل طلاق می تواند روند طلاق را تسهیل کند.

در دوران عقد، اثبات عسر و حرج برای طلاق دشوار است. زوجه می تواند با استناد به یکی از شروط ضمن عقد، طلاق بگیرد. مهریه کامل به زوجه تعلق می گیرد، مگر اینکه زوجه باکره باشد. مراجعه به وکیل طلاق می تواند روند طلاق را تسهیل کند.

در طلاق توافقی، زوجین با توافق یکدیگر و مراجعه به وکیل طلاق، بدون دعوا و در کمترین زمان ممکن از یکدیگر جدا می شوند. در این نوع طلاق، مسائلی مانند مهریه، نفقه، حضانت فرزند و جهیزیه باید در توافقنامه به صورت کامل و دقیق مشخص شود.

شروع یک مشاوره با وکلای حرفه ای موکل یار

مشاوره حقوقی تضمینی متخصص پایه یک دادگستری ارائه مشاوره حقوقی تلفنی آنلاین و تضمینی در موکل یار

مشاوره تلفنی

پاسخگویی 8 صبح الی 8 شب

تنها با یک کلیک با ما تماس بگیرید !