Search
Close this search box.

کلاهبرداری

12 . 02 . 1403

وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال

وکیل ارز دیجیتال تهران یا کلاهبرداری ارز دیجیتال شخصی است که به تمامی قوانین حوزه ارز دیجیتال و کلاهبرداری واقف است.

نویسنده:

خلیل جمعه زاده

من خلیل جمعه زاده وکیل پایه یک دادگستری هستم و با بیش از 8 سال سابقه فعالیت، تا به حال در بیش از 100 ها پرونده مالی و خانواده توانستم به موکلان خود کمک کنم.

نشر مقاله در:

دنبال کردن موکل یار

با عضویت در وبلاگ موکل یار ما را دنبال کنید و از آخرین و به روز ترین مقالات بهره مند شوید .

وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال شغلی است که به تازگی و به دلیل وجود انواع ارزهای دیجیتال در بازار، مورد توجه موکلان قرار گرفته است.

این دسته از وکیلان، یک وکیل کلاهبرداری حرفه‌ای محسوب می‌شوند که با داشتن دانش کاملی در مورد حوزه ارز دیجیتال، می‌توانند به شما کمک کنند تا حق و حقوق خود باز پس بگیرید. در این مطلب به طور کامل در مورد وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال صحبت کردیم و می‌خواهیم در مورد انواع روش‌های کلاهبرداری و قوانین ارز دیجیتال در مجموعه قوانین مجازات اسلامی صحبت کنیم.

کلاهبرداری ارز دیجیتال

بدون‌شک یکی از مهمترین و شاید اصلی‌ترین عناوین مجرمانه حال حاضر، مربوط به کلاهبرداری است. کلاهبرداری نمونه‌ای از جرم است که در آن شخص با استفاده از هرگونه وسایل متقلبانه، شخص مقابل خود را فریب داده و وسیله، مال، اسناد یا سایر موارد را تصاحب می‌کند.

لازم به ذکر است که در این پروسه، شخصی که مورد کلاهبرداری قرار گرفته نیز با رضایت خود این کار را انجام می‌دهد. به عبارتی در این فرآیند شخص کلاهبردار به صورت مخفیانه یا بدون خبر شخص اقدام به انجام کاری نمی‌کند و تمام این فرآیند با رضایت او و به نوعی فریب خوردن او رخ می‌دهد.

در فرآیند کلاهبرداری تقلب به کار می‌رود و بدون انجام آن، عملاً کلاهبرداری صورت نمی‌گیرد. این جرم از آن‌دسته جرم‌هایی می‌باشد که پیچیده بوده و مصداق و انواع مختلفی دارد. همینطور راه‌های مختلفی وجود دارد که در آن کلاهبردار متوسل به شرایط و ابزار خاص شده و اقدام به انجام کار خود می‌کند. لازم به ذکر است که امروزه برای کلاهبرداری حبس و جزای نقدی در نظر گرفته شده‌است و مال با ضرر و زیان‌های وارده به مالک بازگردانده می‌شود. در سیستم حقوقی و قضایی کشور ما، کلاهبرداری از جمله جرایم تعزیری بوده و به استنباط فقهای شیعه، مذموم و ممنوع می‌باشد.

یکی از مهم‌ترین روش‌های ایجاد کلاهبرداری جدید، به‌روی کار آمدن یک موضوع جدید و همه‌گیر است. ارز دیجیتال نیز کاملا با این شرایط سازگار است. بنابراین کلاهبرداری ارز دیجیتال یک روش متداول و رایج در جامعه کنونی است.

نمونه‌ای از کلاهبرداری ارز دیجیتال

یکی از ساده‌ترین و در عین حال فریبنده‌ترین روش‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال، ارائه ارز دیجیتال بدون پشتوانه است. این ارز به نوعی پروژه کلاهبرداری نامیده می‌شود و سازندگان آن پس از جمع‌آوری سرمایه و مقداری افزایش ارزش، تمام دارایی و سرمایه را دریافت و از این پروژه خارج می‌شوند. در چنین شرایطی تنها سرمایه‌گذار می‌ماند که بخش زیادی از مال خود را در این پروژه نامناسب انباشت کرده و حال با هیچ باید این صحنه را ترک کند.

آیا ارزهای دیجیتال در ایران قانون رسمی دارند؟

امروزه خرید و فروش ارزهای دیجیتالی به یک امر رایج و متداول تبدیل شده و بسیاری از افراد حتی بدون داشتن اطلاعات وارد این بازار می‌شوند و اقدام به سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال می‌کنند. در این بهبوهه این سوال مهم پیش می‌آید که آیا ارزهای دیجیتال در ایران به صورت رسمی شناخته می‌شوند؟ آیا معاملات ارزهای دیجیتال در ایران قانونی می‌باشد؟

در پاسخ به این سوال، باید عنوان کرد که این عمل نه غیرقانونی است و نه قانونی؛ به عبارتی هر امری که برای آن در قانون مجازات تعیین نشده باشد جرم تلقی نمی‌شود. در قانون کشورمان نیز درباره ارزهای دیجیتال و معاملات آن هیچ قانونی عنوان نشده است اما از طرفی برای معاملات آن نیز قانونی عنوان نشده است. بنابراین می‌توان بدین صورت عنوان کرد که با خرید و فروش ارز دیجیتال هیچ جرمی مرتکب نمی‌شوید. این موضوع بدین معنی است که اگر در مسیر خرید و فروش و به طور کلی معاملات ارز دیجیتال شاهد کلاهبرداری بودید، می‌توانید از طریق مراجع حقوقی و قضایی، پیگیر موضوع خود باشید.

انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال

کلاهبرداری ارز دیجیتال در شکل‌ها و حالت‌های مختلفی رخ می‌دهد. همین موضوع باعث می‌شود سرمایه‌گذاری در این زمینه را ریسکی دانست. البته اگر دانش کافی در این حوزه را داشته‌باشید، سرمایه‌گذاری در این زمینه مالی نیز لذت‌بخش و همراه با سود خواهد بود. در ادامه می‌خواهیم نگاهی به انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال که در آن سود‌جویان اشخاص بدون‌اطلاع را فریب می‌دهند بیندازیم. توصیه می‌کنیم این موضوع بسیار مهم را تا انتها و با نهایت دقت مطالعه نمایید.

ایردراپ‌های جعلی و فیک

یکی از کلاهبرداری‌های نوین شرایط کنونی، ایردراپ‌های فیک است. در این شرایط سازندگان ارز با تبلیغات باعث می‌شوند افراد روی این ارزها سرمایه‌گذاری کنند و پس از جمع‌آوری سرمایه مورد نیاز، اقدام به فرار می‌کنند. هر پروژه‌ ارز دیجیتالی رد ابتدای راه باید مقداری از ارز خود را به شیوه‌های مختلفی در اختیار کاربران قرار دهد تا جامعه آن ارز دیجیتال به مرور شکل بگیرد.

ایردراپ روشی است که در آن عده‌ای از کاربران با شرکت در همایش‌های آنلاین و یا عضویت در یک خبرنامه، مقداری از آن ارز دیجیتال را دریافت می‌کنند.

کلاهبرداری به شیوه حمله داستینگ

در این نوع از کلاهبرداری ارز دیجیتال، کلاهبرداران مقادیر کمی از ارز را به آدرس‌های زیادی می‌فرستند. پس از آن اگر این کاربران این ارزها را خرج یا آن‌ها را انتقال دهند کلاهبرداران با بررسی آی‌دی و آدرس مقصد، اقدام به نفوذ درون کیف‌پول کاربر می‌کنند.

عرضه اولیه جعلی و فیک

یکی از مرسوم‌ترین و در عین حال سخت‌ترین کلاهبرداری‌ها برای شناسایی، عرضه اولیه جعلی است. در این شیوه از کلاهبرداری، افراد کلاهبردار اقدام به ارائه عرضه اولیه می‌کنند و با برنامه و استراتژی مناسب و مدونی که به صورت جعلی برای ارز مورد نظر ارائه می‌کنند، سرمایه‌های زیادی را بدست می‌آورند. در چنین حالتی نیز کلاهبردار پس از آنکه به سرمایه مورد نظر خود رسید، اقدام به بالا کشیدن پول کرده و سرمایه‌گذار را بی‌خبر از همه‌جا رها می‌کند.

پروژه‌های پامپ و دامپ

پامپ و دامپ، از مرسوم‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری است که برخی از افراد البته آن را کلاهبرداری نمی‌دانند؛ بلکه آن را سوء استفاده از احساسات معامله‌گران می‌دانند. در این شکل از کلاهبرداری، افراد کلاهبردار با خرید حجم زیادی از یک ارز، اقدام به افزایش ارزش مصنوعی ارز مورد نظر می‌کنند. پس از آنکه ارزش ارز مورد نظر افزایش یافت، سرمایه‌گذاران و معامله‌گران اقدام به ورود به ارز مورد نظر می‌کنند و ارزش ارز باز هم افزایش پیدا می‌کند. در این حالت کلاهبرداران به یکباره دارایی‌های خود را به فروش می‌رسانند تا با سود کلان از بازار خارج شوند. در چنین حالتی ضرر و زیان هنگفتی به سرمایه‌گذاران به دلیل کاهش ارزش ارز، وارد می‌شود.

بدافزارها و فیشینگ

روش فیشینگ، از جمله معروف‌ترین روش‌های کلاهبرداری در تمام زمینه‌ها می‌باشد. در این روش کلاهبرداران و هکرها با جعل یک وب‌سایت که از صرافی یا بروکر معتبر است، اطلاعات کاربران و سرمایه‌گذاران را دریافت می‌کنند. ممکن است در این حالت کلاهبرداران اقدام به ایجاد یک سایت مشابه سایت مذکور نمایند و با این کار اطلاعات کاربران را دریافت نمایند.

کلاهبرداری به شیوه کریپتوجکینگ

یکی دیگر از روش‌های کلاهبرداری ارز دیجیتال، کریپتوجکینگ است. در این روش، کلاهبردار با حداقل زحمت، بیشترین ارزشمندی را دریافت می‌کند. در این حالت کلاهبردار با استفاده از محاسبات کامپیوتر کاربر، اقدام به استخراج ارز دیجیتال می‌کند. این روش نیز از طریق نصب بدافزار بر روی کامپیوتر شخص امکان‌پذیر می‌شود. می‌توان با استفاده از داغی بیش‌از اندازه دستگاه یا پول قبض زیاد متوجه‌ی آن شد.

طرح‌های هرمی و پانزی

در این روش از کلاهبرداری، کلاهبردار به سرمایه‌گذار وعده کسب سود زیاد در بازه زمانی کوتاه و بدون ریسک را می‌دهد. در این حالت سرمایه‌گذار به دام کلاهبردار افتاده و سرمایه‌ی خود را در اختیار وی قرار می‌دهد. این نوع از کلاهبرداری نیز مرسوم بوده و در بسیاری از موارد و موضوعات مختلف وجود دارد. افراد می‌توانند با افزایش اطلاعات و دانش خود در این زمینه، به دام چنین کلاهبردارانی نیفتادند.

کلاهبرداری ارز دیجیتال با هک کیف پول

یکی از روش‌های متداول در زمینه کلاهبرداری ارز دیجیتال، هک کیف پول است. در این شیوه کلاهبردار از کلید خصوصی کاربر آگاه می‌شود و با نفوذ به آن، دارایی‌های شخص را به حساب شخصی خود انتقال می‌دهد. در چنین حالتی همواره توصیه می‌شود کاربران رمز عبور قوی و قدرتمندی را برای حساب و کیف پول خود قرار دهند تا از برداشت دارایی‌ها توسط کلاهبردار جلوگیری شود.

شروع یک مشاوره با وکلای حرفه ای موکل یار

مشاوره حقوقی تضمینی متخصص پایه یک دادگستری ارائه مشاوره حقوقی تلفنی آنلاین و تضمینی در موکل یار

مشاوره تلفنی

پاسخگویی 8 صبح الی 8 شب

تنها با یک کلیک با ما تماس بگیرید !

چه زمانی به وکیل ارز دیجیتال مراجعه کنیم؟

اگر شخصی درگیر کلاهبرداری ارز دیجیتال شد و درخواست رهایی از چنین معضلی را دارد، باید نزد وکیل ارز دیجیتال برود. به عبارتی برای رفع و رجوع مشکلاتی که پیرامون ارز دیجیتال و کلاهبرداری ناشی از آن رخ داده‌است، باید نزد وکیل ارز دیجیتال مراجعه نماییم.

به عنوان مثال ممکن است از کیف پولی دیگر یا درگاه واریزی، قصد انتقال سرمایه به حساب یا کیف پول خود را داشته باشیم. در چنین حالتی اگر پول واریزی به حساب یا کیف پول ننشست، می‌توان با مراجعه به وکیل ارز دیجیتال، مشکل خود را عنوان و راه‌حل مناسبی برای آن پیدا کنیم.

در زمینه و موضوعات مختلف ارز دیجیتال، وکیل می‌تواند سرمایه‌گذار را یاری کند. فراموش نکنید که در بازار ارزهای دیجیتال به دلیل دانش کمی که برخی از افراد دارند، کلاهبرداران به شکل آسانی اقدام به دریافت موجودی آن‌ها می‌کنند. بنابراین در مرحله اول توصیه می‌کنیم به شکل مناسب و قابل قبولی دانش خود را در زمینه ارزهای دیجیتال افزایش دهید و سپس وارد این بازار شوید. در مرحله دوم اگر در دام چنین افرادی افتاده‌اید حتما با وکیل ارز دیجیتال در تماس باشید تا علاوه بر ایجاد یک راه‌چاره، بتوانید سرمایه خود را مجددا دریافت نمایید.

هزینه وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال

حق الوکاله یک وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال با توجه به سختی پرونده و مدارکی که موکل دارد مشخص می‌شود. از آنجایی که در مورد ارزهای دیجیتال هنوز قانون مشخصی در مراجع قضایی تصویب نشده است، مدارک شما و تجربه وکیل مشخص می‌کند که چقدر شانس برنده شدن در این دعاوی را دارید.

پس در این شرایط نیاز است که شما بعد از مشاوره تلفنی یا حضوری با وکیل در مورد وضعیت پرونده و پیچیدگی‌های آن اطلاعات بیشتری را به دست آورده و در همین جلسه نیز به شما در مورد هزینه و حق الوکاله که باید پرداخت کنید، صحبت خواهد شد.

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها