Search
Close this search box.

گواهی عدم امکان سازش چیست؟

اگر طلاق به صورت طلاق توافقی یا طلاق به درخواست زوج باشه ، دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادر میکنه ولی اگر به درخواست زوجه باشه ، حسب مورد مطابق قانون به صدور الزام زوج به طلاق یا احراز شرایط اعمال وکالت در طلاق مبادرت میکند .

پس در صورتی که زوجین خواستار طلاق توافقی باشند ، میتوانند تقاضای طلاق توافقی را در مرکز مشاوره خانواده مطرح کنند یا اینکه به دادگاه خانواده دادخواست بدهند . اما اتخاذ تصمیم نهایی در زمینه طلاق در صورت عدم انصراف متقاضی از طلاق توافقی ، با دادگاه خانواده است .

مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش برای تسلیم به دفتر رسمی ازدواج و طلاق سه ماه از تاریخ ابلاغ رأی قطعی یا قطغی شدن رأی است .

(قطعی شدن رأی یعنی رأیی که قابل واخواهی و تجدید نظر خواهی نباشد.)

اگر شرایط طلاق یکطرفه برای زوجه مورد تایید قاضی بود ، قاضی حکم طلاق رو صادر می کند ، دقت بفرمایید که در اینجا دیگر گواهی عدم امکان سازش صادر نخواهد شد .

گواهی بکارت و آزمایش بارداری

رویه قضایی در همه جای کشور یکسان نمی باشد ولی به طور کلی اگر زوجه ادعای عدم از بین رفتن بکارت کند ، باید این ادعای خود را ثابت نماید حتی اگر زوج او را تصدیق نماید .

برای این کار زوجه به پزشکی قانونی معرفی می شود و گواهی عدم ازاله بکارت از پزشکی قانونی را گرفته و به دادگاه تقدیم می نماید.

البته باید توجه داشت که پزشکی قانونی متوجه ترمیم بکارت نسبت به حالت عادی می شود و در گواهی قید میکند که بکارت ترمیم شده می باشد.

در بحث آزمایش بارداری نیز الزامی است که زوجه از یکی از آزمایشگاه ها گواهی عدم بارداری را گرفته و به دفترخانه رسمی ازدواج و طلاق تحویل دهد .